Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпряни під час толоки прибрали подвір’я на Воскресенській

Хвиля суботників вчергове накрила Дніпро. Жителі вулиці Воскресенської вийшли навести лад на своєму подвір’ї. Кажуть, двір — це осередок затишку та спокою, який має бути доглянутим. 

Олена мешкає на вулиці Воскресенській. Сьогодні вона разом із сусідами вийшла навести лад у дворі. Жінка була ініціатором цього прибирання, адже подвір’я потребує постійного догляду.

Олена Шевчук, жителька вулиці Воскресенської: «Ну, по-перше, це екологія, ми самі для себе покращуємо ситуацію та становище природи. Я особисто в цьому будинку живу, і особисто переживаю за своє подвір’я».

Гребуть, підмітають, миють та підрізають кущі. Місцеві кажуть: чистота починається з кожного з нас.

Тетяна, жителька вулиці Воскресенської: «Бо двір — це наш осередок затишку, спокою. І коли тут прибрано — це певний критерій того, що нам тут комфортно».

Євгенія Бурчак, жителька вулиці Воскресенської: «Нарешті зібралися. Незважаючи на події, які відбуваються в місті, треба якось продовжувати жити, прибирати і робити гарно».

Прибирати подвір’я вийшли всі активні жителі найближчих будинків.

Читайте також: Жителі будинку на бульварі Слави в Дніпрі долучилися до загальноміських акцій #ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий