Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Для підвищення імунітету: у Магдалинівській громаді виготовляють цілющий чай для військових

У Магдалинівській громаді Новомосковського району освітяни готують цілющий чай для захисників. Це суміш з липи, ромашки, м’яти та шипшини. Впевнені: така добірка підвищує імунітет і відновлює сили. А ще у громаді випікають пиріжки, в’яжуть килимки, роблять окопні свічки і передають на фронт.

 «Вдячні військовим. Вони боронять нашу незалежність, а ми намагаємося захистити їх від вірусів і застуди», – розповіла начальниця відділу освіти Магдалинівської селищної ради Олександра Колісник.

Каже: ініціативу проявили працівники одного з дитячих садочків. Ромашку і м’яту висаджували самостійно, а липу і шипшину шукали довкола. 

Приготувати цілющий напій дуже просто. Потрібно додати у чашку декілька щіпок суміші, залити окропом, почекати декілька хвилин – і чай готовий. Військовим дуже подобається, каже Олександра Колісник.

Загалом освітяни передали вже більше сотні пакетиків з чаєм. Кожен – на дві чашки. Планують готувати корисний смаколик – горіхово-медову суміш.

А ще, щоб підбадьорити захисників і подарувати святковий настрій, надіслали їм хенд-мейд прикраси: янголяток, червоні чобітки, ялинки, обереги.

Читайте також: Навіть для домашніх улюбленців є обладнане місце, – дніпряни діляться емоціями про пункт незламності в СШ №63