Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Для Петропавлівського ліцею №2 зводять новий спортивний стадіон

Ще одне оновлення. У Петропавлівці з’явиться стадіон. Спортивне оновлення отримає ліцей №2. На декількох майданчиках діти зможуть займатись найпопулярнішими видами спорту.

Шестикласниця Влада – юна футболістка. Грає в одній команді з хлопцями.

Влада Яблуновська, учениця 6 класу Петропавлівського ліцею №2: “У Петропавлівці немає стадіонів. А в школі тепер буде сучасний стадіон”. 

Після реконструкції ліцею №2, у Петропавлівці розпочали будівництво сучасного спортивного стадіону.

Ольга Цимбал, директорка Петропавлівського ліцею №2: “У нас є проєкт. З цим проєктом ознайомлені всі – і батьки, і діти, і вчителі, жителі нашого округу. Це буде і маленьке футбольне поле, це буде і велике футбольне поле, і безліч різних рекреацій, де діти зможуть займатись різними видами спорту”. 

Ольга додала: багато учнів ліцею відвідують спортивні секції, показують високі результати на змаганнях. Тож професійні майданчики з найпопулярніших видів спорту стануть у пригоді.

Ігор Корнев, вчитель Петропавлівського ліцею №2: “Тут же повинно буть футбольне поле, баскетбольне, волейбольний майданчик, бігова доріжка. Це прекрасні умови для розвитку наших дітей. Щоб вони у нас були здоровими – саме головне”.

На всіх майданчиках встановлять сучасне покриття. Крім того, планують збудувати тенісний корт, легкоатлетичні доріжки, яму для стрибків у довжину і смугу перешкод. Відтепер уроки фізкультури зможуть проводити одразу три вчителі.

Руслан Глянько, вчитель Петропавлівського ліцею №2: “Буде можливість проводити у нас не традиційні, а змішані уроки фізичної культури. Давати дітям більше права вибора в плані займатися спортом. Наприклад, як буде футбольна площадка, баскетбольна, волейбольна, провели розминку – і можна дітей розприділяти по заняттях, в кого які більш інтереси до спорту”.

Підрядники вже завершили облаштовувати дренажну систему. Нині укладають бордюри.

Сергій Ноздрєватов, представник підрядної організації: “На данный момент сделана дренажная система большого поля, установлены бордюры вокруг поля, не полностью, частично. Чтобы машины заезжали. Засыпан первый слой щебня, сейчас второй слой засыпается. Это все будет трамбоваться, выравниваться”.

На відкриття нового спортивного майданчика у ліцеї чекають 600 учнів.