Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Діра в колодязі та великі ями: як вирішити проблеми

Діра в колодязі та великі ями на дорозі заважали містянам. Дніпрянки звернулися у телеграм-канал голови Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадія Корбана по допомогу. Заявку очільник Громради оперативно направив до відповідних комунальних міських служб для подальшого реагування.

Небезпечний люк колодязя на вул. Богдана Хмельницького,119 турбував мешканців будинку. Завдяки активним мешканцям, при підтримці Громради, ця проблема була вирішена.

Лілія Кормакова, дніпрянка: «Він був прикритий плитою. Йшла я якось з дитиною, там така яма величезна… Сфотографувала та відправила Геннадію Корбану. Наступного дня приїхав водоканал, загородили та накрили все. Дуже гарно».

Лілія ділиться: нарешті зможе спокійно відпускати своїх дітей на вулицю, бо вже не буде перейматися через відкритий люк. Це не перше звернення жінки до Геннадія Корбана — нещодавно у дворі провели освітлення та покосили траву.

Лілія Кормакова, дніпрянка: «Я дуже дякую Геннадію Корбану, всій його команді за те, що відреагували; за те, що зробили освітлення, колодязь, дитячий майданчик. Дякую, що працюєте для людей».

Ще одна проблема, яку вирішили, — провели ямковий ремонт дороги по вулиці Космонавтів. До цього через ями мешканці «вбивали» свої машини на цій ділянці.

Діана Тарасова, дніпрянка: «Як тільки ми звернулися з проханням відремонтувати вулицю, одразу ж відреагував і ремонт був зроблений».

Після отримання звернення від мешканців, Геннадій Корбан оперативно направив заявку на усунення проблеми відповідним міським комунальним службам.

«Дякую Генадію Олеговичу за латковий ремонт по вулиці Космонавтів. Сподіваємося, що вулицю Німеровича Данченка буде відремонтовано».

Звернутись по допомогу можна до Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9-ї до 17-ї години.

Окрім цього, залишити заявку можна в коментарях у телеграм-каналі Геннадія Корбана.

Читайте також: Вночі у Дніпрі горіла багатоповерхівка на вулиці Новоорловській