Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дім-галерея: дніпрянка прикрасила будинок патріотичними картинами та барельєфами

Зовні звичайний дім, але всередині справжня галерея картин та барельєфів. У будинку дніпрянки Катерини буквально кожна стіна перетворена на полотно, а кожен куточок — на витвір мистецтва. Символ «Наса» на стелі у кухні, ліс у Норвегії на другому поверсі, піратський острів у кімнаті. Та гордість дівчини – зображення українського військового на стіні у вітальні.

Дніпрянка Катерина мешкає у будинку разом з хлопцем та двома кицьками: Чорнобаєм та Мавіком. Батьків дівчина відправила до Норвегії, аби вони були в безпеці. Та мама залишила в домі свої витвори мистецтва – ліпнину та барельєфи.

Дівчина – волонтерка. Усі написи на ліпнинах залишають військові, які приїздять до неї по допомогу. Бійці постійно дивуються красою, створеною на стінах будинку, зокрема їх дивує вітальня.

Будинок має безліч кімнат, ліпнина є у кожному куточку. Символ «Наса» на стелі у кухні, ліс у Норвегії на другому поверсі, піратський острів в кімнаті, та все ж акцент Катерина робить на гостьовій.

На початку повномасштабного вторгнення мама дівчини активно робила патріотичні картини в будинку. Та задля безпеки, дівчина відправила батьків у Норвегію.

Сама ж Катерина волонтерка ще з 2014 року. Зараз допомагає військовим з ремонтом техніки та закриває збір для 53-ї бригади.

Усі авто ремонтує за свої кошти. І технічний ремонт, і фарбування робить разом зі своїм хлопцем власноруч.

Читайте також: У Марганецькій громаді ворожий дрон поцілив в авто: є постраждалі — ОВА