Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Демонтаж у Дніпрі триває: аварійні конструкції зносять, «Громадська сила» і провокатори – пильнують

У Дніпрі триває знесення рекламних конструкцій, які за рішенням комісії ТБНС визнали аварійними від 16 липня 2021 року. Так два аварійних борди, які розташовані занадто близько до електромережі, демонтували поблизу будинку 26 по вул. Березинська. Процес демонтажу за цією адресою проходить без провокацій.

Поруч з поворотом на Полтаву зрізали ще одну конструкцію, її очепили поліцейські.

Навпроти гуртожитку Університету митної справи та фінансів також демонтували рекламний борд. Загалом це дев’ятий борд, який вже ліквідували у місті, загалом за постановою міськради їх визнали аварійними від 16 липня 2021 року.

На проспекті Героїв демонтували три білборди. Під час демонтажу одного з трьох аварійних рекламних щитів на проспекті Героїв обірвалися троси. На щастя, ніхто з комунальників не постраждав, роботу наразі відновлюють.

Поруч із оператором телеканалу подію фільмує чоловік, який схожий на провокатора, який раніше неодноразово намагався заблокувати під’їзд до білбордів на авто Toyota Camry.

https://dnipro.tv/wp-content/uploads/2021/07/vydeo_bordy.mp4

Врешті, конструкцію все ж вдалося підняти та транспортувати на безпечну відстань від ділянки демонтажу.

https://dnipro.tv/wp-content/uploads/2021/07/vydeo_bordy-2.mp4

Годиною раніше, демонтаж аварійних конструкцій фільмував Данило Мормуль, депутат партії “Громадська сила”, члени якої неодноразово перешкоджали роботі комунальників, провокували їх на конфлікт та обіймалися з аварійними бордами.

На Набережній Січеславській біля заводу «Олейна», демонтували одну аварійну рекламну конструкцію.

Читайте також: У Дніпрі комунальники розпочали демонтаж аварійних рекламних бордів