Site icon Телеканал «ДніпроTV»

В Днепре на День города пройдет пробег коммунальной техники

По инициативе молодежного совета Днепра на День города пройдет пробег коммунальной техники.

Более 60 единиц коммунальной техники примут участие в пробеге «Молодежь за чистый Днепр». Старт – на площади возле цирка. Закончить пробег планируют на площади Героев Майдана.

«Більшість людей в своєму житті бачили ну можливо сміттєвози можливо техніку, яка працює над очисткою снігу і мабуть усе. А насправді кожного дня містом курсують та працює величезна  кількість техніки, різноманітної, яка виконує різні функції і ця ідея дуже сподобалась, тому що по-перше ми маємо чим пишатися, тому що наш автопарк техніки дуже сильно змінився за останні роки у нас з’явилася величезна кількість сучасної техніки якої немає в Україні наприклад або техніки, яка навіть не всіх європейських країнах є. Як то наша люкорізка, яка проводить заміну старих люків на нові, антивандальні. І тому Михайло Олександрович дуже перейнявся ціею темою і вирішив таки реалізувати цей парад до Дня міста. Я так розумію за ідеєю авторів буде запис з квадрокоптерів, що навіть ті хто не зможуть побачити це під час самого параду, присутні які будуть стояни на площі Героїв Майдану, зможуть подивитися це в мережі потім пізніше», — отметил специалист по вопросам благоустройства и инфраструктуры горсовета Днепра Антон Андриенко.

Напомним, в прошлом году ко Дню города в Днепре городская власть открыла сквер «Прибрежный», который стал новой визитной карточкой города.