Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Пітер Пен у новорічному ефірі ДніпроTV

В ефірі телеканалу ДніпроTV напередодні Нового 2019 року відбудеться цікава прем`єра. Вже 28 грудня о 14.00 усі глядачі, а особливо малеча, можуть переглянути новорічну казку «Пітер Пен» у виконанні Дніпровського театру льодових мініатюр «Кристал» під керівництвом Валентини Губенко.

Це одна з найбільш популярних вистав у репертуарі «Кристалу».

Цього року під час шкільних канікул юні актори лише три дні за переповнених трибун виступали вдома на Льодовій арені з казкою про хлопчика, який не хотів дорослішати, за мотивами повісті шотландського письменника Джеймса Баррі. Далі на «Кристал» чекають гастролі різними містами України. Але навіть під час них чарівна історія про Пітера, Венді, Капітана Крюка, фею Дінь Дінь та багатьох інших продовжить додавати новорічного настрою усім жителям Дніпра, які дивитимуться ефір нашого телеканалу.

Отже, прем`єрний показ не пропустіть у п`ятницю 28 грудня о 14.00. Далі у повторі дивіться новорічну казку «Пітер Пен» 29 й 30 грудня о 10.00, 31 грудня о 19.20 та під час усіх новорічних та різдв`яних свят. Слідкуйте за нашою телепрограмою.