Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Чистий та квітучий: комунальники готують Дніпро до весни

Місто готується до весни. На вулицях Дніпра розпочалося щорічне прибирання у рамках програми #Чисте_Дніпро. КП «Міськсвітло» піклується про освітлення в зелених зонах, а КП «Міськзеленбуд» у рамках програми #Квітучий_Дніпро розпочало весняні доглядові роботи за зеленими насадженнями

Весняні прибирання на вулицях Дніпра в розпалі. Працівники КП «Міськсвітло» в рамках акції #Чистий_Дніпро опікуються чистотою світильників.

Олег Коротушенко, начальник експлуатаційно-технічного району №3 КП «Міськсвітло»: «Після зими ми їх упорядковуємо, відмиваємо відбивачі на світильниках, промиваємо самі світильники. А так само робимо фарбування стійок металевих і вирівнюємо, тому що після зими відбулася просадка ґрунту, і повело самі стовпчики».

Неподалік від світильників КП «Міськзеленбуд» долучилися до акції #Квітучий_Дніпро. На цьому об’єкті планують обрізати 436 дерев.

Оксана Олефір, садівниця дільниці «Лівобережна» КП «Міськзеленбуд»: «Робота розпочинається згідно з виробничим планом, включаючи формуючу обрізку дерев, тобто формування крони, яка включає обрізку гілок, які зламані чи загущують крону. Далі, задля покращення поливу, влаштовуємо пристовбурові лунки».

Роботи планують завершити до кінця тижня, якщо не завадять погодні умови.

Читайте також: У школах Дніпра працює охоронна система