Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Чистий Дніпро: комунальні підприємства прибирають прилеглі території

Чистий Дніпро. У місті триває весняне прибирання. Незважаючи на воєнний стан, десятки комунальних підприємств Дніпра готують до весняного періоду прилеглі до них території.

«Зараз я працюю з граблями. Виберу сміття, щоб було чисто на території».

В рамках акції «Чистий Дніпро» у Міському центрі соціальної допомоги провели прибирання території після зими.

Максим Єрьоменко, директор Міського центру соціальної допомоги: «Зараз працює приблизно 10 осіб, наших підопічних. Тобто бездомні особи, які на данний час проживають в притулку, та десь близько 10 працівників. Такі заходи об’єднують, такі заходи дають можливість відчути почуття родини, мабуть».

Тут гості дому нічного перебування прибирали територію від опалого листя, зів’ялої трави та іншого сміття. Також до акції «Чистий Дніпро» доєднались працівники КП «Теплоенерго». Вони прибирали території котелень та теплорозподільчих пунктів.

Михайло Ярош, головний інженер теплової дільниці КП «Теплоенерго» ДМР: «До роботи задіяно близько 7 людей, задіяна техніка для прибирання територій — екскаватор, автомашини для перевозки сміття».

Для цього задіяли спецтехніку — вантажити сміття. Найбільше приділяють увагу ділянкам, на які взимку наносилась протиожеледна суміш.

Читайте також: Посприяла тепла волога погода: на Дніпропетровщині вже розпочалася весняна посівна, – Сергій Лисак