Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Чи готовий Пункт Незламності на вул. 20-річчя Перемоги, 51 приймати дніпрян?

Сьогодні директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько відвідав також Пункт Незламності в приміщенні Лівобережної Адміністрації, яка розташована на вул. 20-річчя Перемоги, 51. Він оглянув чим забезпечений ПН та чи готовий він для того, аби приймати дніпрян.

«Важливо те, що Пункт Незламності розміщується в укритті, тож тут безпечно в будь-якому випадку. В укритті зроблено свіжий ремонт, є аварійне освітлення та аварійний вихід. Також в ПН є генератор на випадок відключення електроенергії. Тут можна підзарядити свої ґаджети та перечекати повітряну тривогу або ж просто зайти зігрітися та випити гарячі напої», – зазначив черговий по місту Артем Нідєлько.

Пункт Незламності забезпечений необхідними запасами питної та технічної води, є запаси продуктів та плита для приготування їжі. На випадок, якщо хтось в ПН замерзне, то можна укутатися в ковдри, які також є в приміщенні.

«ПН розрахований на 70 осіб, але за необхідності тут може вміститися більше людей. Він обладнаний протипожежною сигналізацією, є водопостачання та водовідведення. У нас все готове для того, аби в будь-яку хвилину прийняти тут людей. У нас було вже декілька серйозних блекаутів під час яких тут було багато людей. Під час тривог останнім часом, коли були масові атаки, то теж приходили люди і перебували в Пункті Незламності та укритті», – говорить голова Лівобережної адміністрації ДМР Юрій Федько.

Читайте також: «Політексперт»-зрадник писав статті для російських інтернет-видань зокрема, про ворожий удар по багатоквартирному будинку у Дніпрі