Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Чому Загід Краснов часто змінює «партійні стяги»?

Загід Краснов – політик із досвідом. Ще з 2004 він активно пробивав шлях до влади. Розпочинав із посади голови виборчого Дніпропетровського штабу Віктора Ющенка. Після перемоги «помаранчевих» на президентських виборах Краснова призначили тимчасово виконувати обов’язки заступника голови Дніпропетровської обласної адміністрації. 

Проте, через деякий час ми вже бачимо Краснова у команді губернатора-корупціонера Лазаренка. Тоді в Дніпропетровській облраді Загід Генадійович навіть очолив фракцію Блоку Павла Лазаренка.

Цей період став золотим для пана Краснова. Він зав’язав тісну дружбу з регіоналом Олегом Царьовим. Завдяки цьому став так званим директором міськради. Зі слів підприємців тих часів: працюючи в Дніпропетровській міській адміністрації, Краснов особисто розподіляв землю Дніпра та регіону.

З тієї пори пройшло більше 10 років. Старого друга, який допоміг відкрити «двері до великих грошей» Загід Краснов тепер згадує не дуже тепло.

«Царев предал Украину и убежал в Россию.»

Втім, така патріотична позиція Краснова, схоже, не відповідає дійсності. Нещодавно ми розповідали про те, що його син – Руслан Краснов, як виявилося, частий гість у країні-агресорі. А риторика Загіда Геннадійовича знову змінилася: він тепер звинувачує президента Зеленського у «бичистві й ідіотизмі» за образи від українців на адресу Володимира Путіна.