Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Чому Руслан Краснов мовчить про тих, хто йому погрожував?

Поки в обласній раді йшла 8 сесія, наші журналісти намагалися розібратися у гучних заявах Руслана Краснова. Депутат «Громадської сили» нещодавно на своїй сторінці заявив, що він та його брат стали жертвами погроз. Дізнатися усі подробиці ми вирішили у нього особисто. Що з цього вийшло – дивіться у сюжеті.

Чергова сесія облради. Вшанувати своїм візитом її змогли не всі. Традиційно пустує місце депутата від “Громадської сили” Руслана Краснова. Можливо, це привід для занепокоєнь? Адже нещодавно пан Краснов заявив, що став жертвою погроз.

Руслан Краснов, депутат від партії «Громадська сила» Дніпропетровської облради: «На меня вышли твои люди, угрожая пытались шантажировать, извиняться перед тобой».

Міський голова Борис Філатов, стурбований погрозами та благополуччям родини депутата, вже подав заяву до правоохоронних органів:

«Тепер ми говоритимемо через офіційні заяви до правоохоронних органів. Розповідайте тепер під протокол: хто, де, коли і за яких обставин вам погрожував. З іменами, паролями, явками».

Принагідно, отримати коментар Руслана Загідовича ми не змогли. Тож питаємо у депутатки «Громсили» Олени Зеєвої що сталося з її однопартійцем. Адже вона навіть поділилася заявою Краснова-молодшого на власній сторінці.

Олена Зєєва, депутатка від партії «Громадська сила» Дніпропетровської обласної ради: «Скажіть, чи відомо вам щось про погрози?” – “Я не очень себя хорошо чувствую, поэтому я вас очень прошу не задавать мне сейчас вопросы и не кричать над ухом».

Відповідь змушує непокоїтись: чи безпечна для оточуючих поява депутатки із поганим самопочуттям в громадському місці під час “червонрї” зони? Сам Руслан Краснов відмовляється говорити і по телефону.

Тож “Громадська сила не зраджує своїм традиціям. Сесії пропускають, а гучні заявили залишають для фоловерів в Інтернеті. Тепер Руслану Краснову доведеться з’явитися у відділку.