Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту обговорив з мешканцями ремонт дитячого майданчику на вул. Волинська, 7А

Відсутні дошки та зламані гойдалки – це про дитячий майданчик на вул. Волинська, 7А. Наразі він перебуває в аварійному стані і є небезпечним для дітей, які на ньому граються. Сьогодні директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Артем Нідєлько разом з директором КП «Розвиток територій міста» зустрівся з мешканцями прилеглих будинків, аби обговорити проведення ремонту на майданчику.

«В минулому році тут було відремонтовано тренажерний майданчик, а зараз стало питання щодо ремонту дитячого. До нас неодноразово зверталися мешканці з цим проханням. Сьогодні ми зустрілися з мамами, які гуляють тут зі своїми дітками, вислухали їхні побажання та визначили пріоритет по якому буде відбуватися ремонт, аби всі були задоволені. Ми побачили що цей майданчик дуже цікавить мешканців, адже тут завжди гуляє багато діточок. Тож ми зробимо все, аби вони гралися в безпечному середовищі», – зазначив черговий по місту Артем Нідєлько.

Дитячий майданчик більше 10 років тому побудував один із кандидатів в депутати. Проте після цього ним опікувалися лише самі мешканці прилеглих будинків. Все через те, що після його встановлення кандидат в депутати не передав майданчик на баланс міста.

«Про наш майданчик мешканці говорять, що це якийсь апокаліпсис, бо тут завжди щось ламається. То карусель не крутиться то гойдалка відпала, то дошки на лавочці поламалися. Майданчик в нас, як армагедон, він в жахливому стані. Нам дуже потрібен оновлений майданчик. Тут інколи гуляє по 30 дітей», – розповідає мешканка вул. Волинська, 7А Людмила Штик.

Під час зустрічі з представниками міської влади мешканці також попросили оновити тенісний стіл, який знаходиться поряд, та обрізати сухі гілки на деревах, які ростуть біля дитячого майданчика. Обговорили і початок ремонтних робіт.

«У минулому році ми взяли це обладнання на позабаланс, зараз шукаємо власників. На цей рік ми вже запланували ремонт та реставрацію всього обладнання та укладання під ним гумового покриття. Роботи заплановані на березень, але все буде залежати від погодних умов, адже потрібно щоб зійшов сніг та була плюсова температура», – зазначив директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб.

Загалом у Дніпрі у 2024 році планується ремонт близько 70 комплектів дитячого та спортивного обладнання. Наразі ще формується повний список майданчиків на ремонт у 2024 році, адже потрібно визначити пріоритетність ремонту, тобто які майданчики знаходяться у вкрай аварійному стані і потребують негайного оновлення.

Читайте також: Де у Дніпрі немає води: оперативна інформація від комунальних служб