Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту відвідав Управління патрульної поліції Дніпропетровщини

Робота в умовах воєнного стану – серйозний виклик для дніпровських патрульних. Але завдяки професійній підготовці та мобілізації всіх зусиль, правоохоронці Дніпра сумлінно виконують свої обов’язки. Цього року патрульній службі нашого міста виповнюється 7 років.

За дорученням міського голови Бориса Філатова директор департаменту громадського порядку та цивільного захисту Олександр Чудновський відвідав управління Патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Сьогодні близько 200 людей заступило на службу. Розкривається приблизно 60 злочинів за добу.

«Минулий рік став для поліцейських досить складним у зв’язку з воєнним станом. Але завдяки плідній співпраці з військовою адміністрацією та органами місцевого самоврядування ми довели, що Патрульна поліція стоїть на варті безпеки міста. Цього року була певна навантаженість на патрульні екіпажі, а саме служба, патрулювання вулиць міста навіть під час ракетних обстрілів, прибуття на міста ударів, допомога постраждалим, чергування на блок постах, виявлення колаборантів», — розповіла пресофіцерка управління Людмила Копиленко.

У 2022 році поліція Дніпра відреагувала на 89 тисяч викликів громадян. З 94 заявлених грабежів розкрито 70, з 18 розбійних нападів — 13, з 349 крадіжок — 219.

Головна мета патрульної поліції, зазначають правоохоронці Дніпра, – працювати заради спокою українського суспільства.

Читайте також: У Дніпрі створили артоб’єкт, присвячений обстрілу 14 січня