Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту відвідав Управління державної служби охорони в Дніпрі

Майже 13 тисяч об’єктів в області знаходяться під пильним наглядом Управління поліції охорони. А під час повномасштабної війни під їх контролем ще й правопорядок на деокупованих територіях Луганської та Донецької областей.

За дорученням міського голови Бориса Філатова, побачив роботу управління черговий по міісту Олександр Чудновський, директор департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міськради. Під час візиту він побачив, як працює центр управління, де обслуговується близько 13 тисяч абонентів.

“Державна служба охорони працює цілодобово. Постійно працює близько 20 груп нарядів реагування, які реагують на тривожні сповіщення охоронюваних об‘єктів. Поліція охорони складається як з технічної, так і з фізичної охорони.
Саме на території Дніпропетровської області на сьогодні охороняємо більше 13 тисяч об’єктів. Крім цього, у зв‘язку з військовими діями на пункті під охороною знаходяться об‘єкти з Донецької та Луганських областей”
, — розповів Заступник начальника Управління поліції охорони в Дніпропетровській області полковник поліції Павло Грибачов.

На території Дніпропетровської області під технічною охороною більше 13 000 об’єктів. Серед них і більш ніж 700 навчальних закладів. Штат поліції охорони у Дніпропетровській області складає більше 900 осіб.
Безперебійну роботу служби забезпечує генератор потужністю 17 кіловат.

Читайте також: Черговий по місту відвідав Управління патрульної поліції Дніпропетровщини