Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту відвідав Дніпровський відділ поліції та перевірив укриття в Університеті митної справи та фінансів 

Черговий містом сьогодні перевірив виконання доручень міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо взаємодії місцевої влади з територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки, а також функціонування та облаштування найпростіших укриттів у місті та їх доступності для дніпрян. 

Роман Дорош, заступник начальника районного управління поліції з превентивної діяльності Дніпровського районного управління поліції: «З міською радою ми завжди на зв’язку, ми забезпечуємо порядок та безпеку на території міста та районів».

Поліція Дніпра продовжує працювати та захищати містян й підтримувати правопорядок за будь-яких обставин.

Роман Дорош, заступник начальника районного управління поліції з превентивної діяльності Дніпровського районного управління поліції: «На даний час за добу в нас зареєстровано 776 повідомлень, з цих повідомлень розкрито 26 злочинів. Серед цих злочинів у нас було одне незаконне заволодіння транспортним засобом: зловмисника було затримано по 208 статті, викрадена й вилучена. Також було розкрито дві крадіжки з помешкань громадян та розкрита одна хуліганська дія в громадському місті».

Черговий містом поспілкувався з керівництвом поліції стосовно їх потреб, а також побачив організацію роботи правоохоронців.

Дмитро Редька, заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР: «Щорічно виділяється допомога. В цьому році виділена була субвенція на придбання мастильних матеріалів. На цей квартал заплановано виділення коштів на придбання патрульних автомобілів».

Також черговий перевірив облаштування одного з найпростіших укриттів при Університеті митної справи та фінансів. Укриття у вільному доступі для кожного містянина цілодобово. Тут є питна вода, постіль, аптечки, роутер, санвузли, розетки, генератор та навіть спальні місця.

Дмитро Редька, заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту: «На мій погляд, приміщення заслуговує на оцінку «відмінно». На минулому тижні, з 3 по 7 число, ми проводили комплексу перевірку всіх захисних споруд, які перебувають на території міста Дніпро, залучивши до неї працівників ДСНС і працівників поліції. Такими групами було здійснено об’їзд усіх захисних споруд міста й найпростіших укриттів, перевірено їх готовність. Попереджені власники цих приміщень, що вони повинні надавати людям цілодобовий доступ до цих споруд».

Усього у місті 304 захисні споруди, а також 137 найпростіших укриттів.

Читайте також: 15 водовозів прибудуть на Дніпропетровщину як допомога від інших областей України