Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту проінспектував АТП, що обслуговує службовий транспорт комунального підприємства

Черговий по місту Ігор Маковцев відвідав автотранспортне підприємство, яке утримує весь службовий автотранспорт КП «Дніпровський електротранспорт» – 94 одиниці техніки. Більшість автотранспорту (автопідіймачі, крани, самоскиди, маніпулятори та сміттєвози) обслуговує електротранспортну інфраструктуру Дніпра.

Задля підвозу співробітників до роботи у нічний час використовуються автобуси – 6 одиниць. На базі автомайстерень АТП щодня виконується обслуговування та поточні ремонти автотранспорту – до 40 ремонтів на місяць. За можливості техніка оновлюється, проте частина з неї вже застаріла.

Ігор Маковцев поспілкувався з керівником АТП щодо відновлення однієї з вишок, проте потужності, які можуть виконати необхідні роботи, знаходяться на тимчасово окупованих територіях. Тож черговий по місту поставив завдання щодо пошуку необхідних підприємств в інших регіонах країни, аби і надалі оновлювати автотранспорт на балансі АТП.

Читайте також: У Дніпрі на вулиці Краснопільській ремонтують кабельну лінію, що живить кілька маршрутів тролейбусів та трамваїв