Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив заміну вікон та дверей, пошкоджених внаслідок ракетного обстрілу, в будинках ОСББ та ЖБК

Сьогодні Ткаченко Святослав, директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради, перевірив заміну вікон та дверей, пошкоджених внаслідок ракетного обстрілу, в будинках ОСББ та ЖБК.

Внаслідок ракетного обстрілу 29.12.2023 у Дніпрі постраждало понад 19 будинків ОСББ та ЖБК. Загальна кількість вибитих металопластикових вікон та дверей становила більш ніж 1300 штук.

За адресою: вул. Сімферопольська, 19А було пошкоджено 8 вікон: у двох квартирах та місцях загального користування. Роботи з їх заміни тривали 1 день. На замінені вікна поширюється гарантія від підрядної компанії – 36 місяців.

Вікна замінюються тільки на високоякісні та енергоефективні, адже саме це допомагає утримувати тепло в приміщенні в холодний період і знижує витрати на опалення. Вони мають двокамерний профіль, восьмикамерний склопакет, шумоізоляцію та найвищий клас енергоефективності.

За адресою: вул. Академіка Янгеля, 8 було пошкоджено 34 металопластикових вироби: 29 вікон та 5 дверей. Найбільше постраждали вікна в місцях загального користування, вони були вибиті на кожному з 16 поверхів будинку. Станом на зараз усі роботи завершено, вони тривали 4 дні.

Загалом до 31.01 буде замінено 100% ушкоджень в усіх 19 постраждалих будинках ОСББ та ЖБК.

Ліквідація наслідків ракетних обстрілів в будинках ОСББ та ЖБК Дніпра здійснюється повністю за кошт міської влади.

Читайте також: Знищили ворожу «планєту»: українські хакери атакували центр космічної гідрометеорології рф