Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив укриття в Дніпровському районі

Сьогодні черговий по місту Юрій Гамазинський, директор КП «Дніпроводоканал» перевірив укриття, яке знаходиться в будівлі КЗО «НВК №137» ДМР. Це одне із укриттів у Дніпровському районі міста Дніпро, місце облаштовано для безпеки учнів та мешканців під час повітряної тривоги, щоб уникнути ризиків потрапити під ракетний обстріл. Воно може розмістити в собі до 890 людей.
Відповідно до розпорядження міського голови Дніпра Бориса Філатова, про цілодобову роботу всіх укриттів міста Дніпро, дана локація працює цілодобово. Для учнів та вчителів, які перебувають в укритті під час повітряної тривоги, є спеціально облаштовані місця.

Також під час повітряної тривоги в укритті знаходиться медична сестра, яка підпорядкована вище вказаній школі, для надання медичної допомоги.

Укриття облаштовано на три приміщення, тому ним активно користуються і мешканці вище зазначеного району.

Біля входу облаштоване місце для чергового, який знаходиться в укритті цілодобово та веде облік відвідувачів укриття.

Укриття ліцею забезпечено електроживленням, має евакуаційний вихід, приміщення забезпечено вогнегасниками.

Встановлено штучне та аварійне освітлення, Wi-Fі, облаштоване системами водопроводу та каналізації, а також встановлена система вентиляції приміщення.

Перевірене укриття максимально оснащене тим, що необхідно  для дітей та мешканців міста у разі повітряної тривоги чи тривалого відключення електроенергії.

Читайте також: У Дніпрі боржникам почали відключати водопостачання