Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив укриття та Пункт Незламності у КПНЗ «Центр позашкільної роботи №1» ДМР

У рамках чергування, черговий по місту, начальник управління охорони навколишнього середовища департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради Крисько Ярослав перевірив укриття та Пункт Незламності у КПНЗ «Центр позашкільної роботи №1» ДМР за адресою вул. Новосільна, 19А.

Укриття і Пункт Незламності розраховані на більше ніж 100 осіб. Крім того, сюди можуть приходити не лише вихованці, а й звичайні мешканці міста. Неабияким плюсом є наявність пандусу для комфортного спуску в укриття.

У випадку відключення світла електроенергії, забезпечується генератором. Приміщення закладу доволі тепле, також можна зігрітися гарячими напоями. Також є пункт матері і дитини, дитяча кімната та ігрова зона з усім необхідним для дітей. Наявний достатній запас питної води і велика аптечка. І укриття, і Пункт Незламності мають по 2 виходи.

«Пункт Незламності і укриття відповідають усім нормам та забезпечені усім необхідним для комфортного перебування у непередбачуваних ситуаціях», – наголосив черговий.

Читайте також: Де у Дніпрі немає води: оперативна інформація від комунальників