Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив укриття, ремонти аварійних дитячих майданчиків та відвідав заняття з оздоровчої руханки

У Дніпрі директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Артем Нідєлько, який цього дня чергує по місту, завітав на ранкову руханку Університету третього віку та перевірив нові дитячі майданчики, які раніше були в аварійному стані.

Сергій Молчанов, лектор УТВ: «Зараз для людей будь-якого віку це дуже потрібно, це дуже оздоровче. І це необхідно для нас, тому що через рухи ми змінюємо стан».

На ранкову бачату приходять приблизно до 50 людей і кожен залишається задоволеним.

Наступним проінспектували укриття в медичному університеті. Приміщення облаштоване всім необхідним і відкрите цілодобово.

Далі з перевіркою завітали на дитячий майданчик на вул. Кедрина,56. За словами Олександра Чуби, з початку року вже відремонтовано 44 об’єкти. А на бульварі Слави,52 вже встановлюють нові тренажери.

Артем Нідєлько, директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР: «Сьогодні перше вересня, діти йдуть до школи. А ми на майданчики, перевіряти, наскільки вони гарно зроблені. На звернення громадян відреагували наші служби. Тут були майданчики, які не відповідали теперішнім нормам, були небезпечні».

У вересні планують відремонтувати ще 9 об’єктів.

Читайте також: Укриття в будівлі Дніпровського державного медичного університету на площі Соборній працює цілодобово