Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив укриття навчально-виховного комплексу та контактний центр ДМР

Облаштоване укриття та цілодобовий контактний центр. Черговий по місту Костянтин Цепенніков, заступник міського голови з питань цифрової трансформації ДМР перевірив виконання доручень міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо облаштування та підтримання у належному стані укриттів, а також як працює Єдина гаряча лінія.

Черговий по місту перевірив укриття в навчально-виховному комплексі № 61. Воно повністю облаштоване для комфортного перебування там під час тривоги.

Владислава Алішкіна, заступниця директора техніко-економічного ліцею №61: «У нашому укритті є технічна вода, питна вода, зони для матері і дитини, є відеозал, є спеціальні кімнати, обладнані для відвідувачів, місця спеціальні для роботи психолога, медичний кабінет».

В укритті також можна перебувати і з домашніми улюбленцями. Таке безпечне для громадян місце розраховане на 400 осіб.

Костянтин Цепенніков, заступник міського голови з питань цифрової трансформації ДМР: «Взагалі такі будівлі, як тут, 1956 року, вони будувались за всіма нормами, як бомбосховище, а не як укриття. Тому ще раз переконались, що все необхідне в цьому укритті є».

Навчальний заклад знаходиться в самому центрі житлового масиву і працює цілодобово.

На наступній локації черговий перевірив роботу контактного центру Дніпра. Гаряча лінія працює цілодобово і оперативно обробляє заявки дніпрян.

Олексій Босов, старший оператор Єдиної гарячої лінії ДМР: «Звернувшись на гарячу лінію, людина може отримати як консультацію, так і повідомити про аварійне звернення, якщо воно буде в компетенції міської ради».

Консультують мешканців міста понад 20 співробітників центру.

Костянтин Цепенніков, заступник міського голови з питань цифрової трансформації ДМР: «Зараз ми знаходимось в приміщенні нашого контакт-центру, де працюють наші оператори, які обробляють дзвінки, які поступають на гарячу лінію.  Дуже важливо, щоб тут було безперебійне електропостачання, комфортні умови праці. Саме це ми сьогодні і перевіряли. І я вважаю, що все на належному рівні».

Департамент інформаційних технологій підтримує стабільну роботу системи, аби кожен міг звернутись у будь-який момент. 
Телефони Єдиної гарячої лінії на ваших екранах:
(056) 732-12-12
(095) 732-12-12
(096) 732-12-12
(073) 732-12-12

Читайте також: «По коліно води»: як вирішити проблему