Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив укриття

Сьогодні черговий по місту Андрій Клименко, директор КП «Теплоенерго» перевірив стан і доступність укриття в будинку ОСББ по вул. С. Рудницького, 35.

Ремонтні роботи було проведено коштом міського бюджету. В укритті є генератор, санвузол, окрема зона для дітлахів та декілька виходів.

«Це укриття вже повністю відремонтовано і приймає мешканців у разі повітряних тривог. Голова ОСББ розповіла, що відкриває його за потреби і вночі. Люди приходять сюди часто, бо в поруч розташованих будинках живуть і внутрішньо-переміщені особи з Краматорська, Маріуполя. А вони до ракетних небезпек ставляться відповідально і дбають про свій захист. Сподобалось, що є й окрема кімната, в якій зберігається запас питної води, теплі ковдри, бо буває прохолодно»,– розповів Андрій Клименко.

Також в укритті під час тривог люди виробляють окопні свічки.

«Наші люди — незламні і вони постійно це доводять. Побачив, що в укритті обладнано й місце для вироблення свічок, які корисні нашим хлопцям на фронті. Відвідувачі укриття не гають часу і долучаються до цього процесу», – додав черговий по місту.

Читайте також: Під фейковим жіночим акаунтом виправдовував збройну агресію рф та називав її “спецоперацією”: підозрюється мешканець Дніпра