Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив укриття

Сьогодні черговий по місту, Юрій Гамазинський, директор КП «Дніпроводоканал» ДМР, перевірив укриття, яке знаходиться в будівлі «Навчально-виховного комплексу» спеціалізованій школі – дошкільного навчального закладу (ясла – садок) Дніпровської міської ради, це одне з укриттів у Центральному районі міста Дніпро, тут все облаштовано для укриття під час повітряної тривоги, щоб уникнути ризиків потрапити під ракетний обстріл. Воно може розмістити в собі до 360 людей. Тимчасове укриття, яке сьогодні інспектується, працює цілодобово. Для учнів, які перебувають в укритті під час повітряної тривоги, є спеціально облаштовані місця для того, щоб вони могли навчатися, а для тихої години є місця для денного сну.

При чергуванні ми побачили, як розважають діток під час повітряної тривоги.
Біля входу облаштовується місце для чергового, ним ведеться облік відвідувачів укриття.
В укритті навчально-виховного комплексу, кожну годину за для здоров’я дітей проводиться кварцування.

Встановлено штучне та аварійне освітлення, Wi-Fі, облаштовано системами водопроводу та каналізації, а також встановлена система вентиляції приміщення, забезпечено електроживленням, має евакуаційні виходи, приміщення забезпечено вогнегасниками, шанцеві інструменти:

Перевірене укриття повністю оснащене всім, що необхідно для комфорту дітей та мешканців міста у разі повітряної тривоги чи тривалого відключення електроенергії.

Читайте також: Відновлення освітлення і тротуарної плитки: Громрада працює за заявками дніпрян