Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив стан модульного укриття в парку Глоби

Модульна захисна споруда призначена для захисту цивільного населення від уламків та ударної хвилі під час ворожої повітряної атаки. Під час інспекційного обї’зду черговий по місту Володимир Чорний, директор департаменту парків та рекреації міської ради, перевірив стан такого укриття у парку Глоби.

Сховище складається із 6 секцій та може вміщувати 40-50 людей. Розташоване воно неподалік центральної алеї, з боку вул. Фабра.

«В укритті є світло, лави для сидіння, проводиться регулярне прибирання. Поруч є урна, біотуалет. Укриття завжди відчинене. Декілька тижнів тому, на жаль, був трагічний випадок у Павлограді, коли жінка загинула від ворожого ракетного удару, йдучи сквером. Вкотре нагадуємо, що перебування на відкритій місцевості під час повітряної тривоги може бути вкрай небезпечним. Користуйтесь укриттями та мобільними спорудами!» — підкреслив Володимир Чорний.

Читайте також: Немає оплати — немає опалення. Кабмін дозволив відключати злісних неплатників. Яких абонентів відключатимуть у Дніпрі