Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив розклеювання попереджень про відключення водопостачання через борги в Індустріальному районі

У рамках чергування черговий по місту директор КП «Дніпроводоканал» Гамазинський Юрій перевірив розклеювання попереджень про відключення водопостачання через борги в Індустріальному районі (вул. Осіння 15). Станом на 1 січня 2024 року споживачі послуг водопостачання та водовідведення мають заборгованість перед КП «Дніпровдоканал» в наступному розмірі:

Станом на 1 січня 2024 року, між споживачами та підприємством існують 362 діючих договори реструктуризації на загальну суму 7,3 млн. грн., зокрема по Індустріальному району – 32 договори на суму 550,3 тис. грн.

Зараз найголовніше змусити боржників розрахуватись з існуючими боргами.
Як показує практика минулих років, заходи саме з припинення надання послуг сприяють найбільш терміновому погашенню боргів.
Тому, отримавши дозвіл на припинення послуг споживачам, які мають заборгованість, КП «Дніпроводоканал» вже розпочало підготовку до цих робіт, і розпочнуться вони вже найближчим часом.

Наразі, працівники абонентських служб КП «Дніпроводоканал», зокрема Індустріального району, розвішують оголошення в під’їздах житлових будинків про скасування цієї заборони.

Громадяни, які мають складне матеріальне становище не позбавляються своїх прав на укладання договору реструктуризації і наше підприємство постійно закликає до цього. Поступове погашення боргу, оформлене таким договором, дозволить уникнути заходів з примусового стягнення заборгованості.

Роботи з індивідуального припинення послуг насамперед торкнеться тих споживачів, хто не сплачував найдовше та має найбільші борги, і в кого звісно немає з нами договору реструктуризації.
Перед цим, споживачам буде надіслане попередження про припинення послуг в разі несплати боргу протягом 30 днів.

Якщо боржник не розрахується, йому буде обмежене надання послуг, поновлення яких відбудеться лише після оплати боргу та рахунку за обмеження/відновлення послуг.                                                 

Читайте також: У Дніпрі патрульні допомогли пораненому хижому птаху