Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив роботу трамвайного депо №3

У рамках чергування черговий по місту заступник начальника управління транспорту департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Іван Васючков перевірив роботу трамвайного депо №3. 

Трамвайне депо налічує 254 вагони, з них щодня 120 одиниць виходять на маршрути міста. Більшість з них – трамваї марки “Татра” різних модифікацій. Середній вік рухомого складу депо сягає 36 років. Задля його обслуговування постійно працюють слюсарі та майстри депо. На базі ремонтних цехів постійно проводяться регламентні ремонтні роботи: технічне обслуговування, поточний ремонт, середній ремонт.

Також проводяться ремонти трамвайних візків. Щодня слюсарі денної та нічної зміни оглядають десятки вагонів, опрацьовують заявки про несправності з боку водіїв задля стабільного випуску вагонів зранку. Найчастіше несправності виникають у електрообладнанні вагона та у допоміжному обладнанні низьковольтної ланки.

Читайте також: Споживачі ж/м Сонячний у Дніпрі з теплом. Їх оперативно перевели на резерву котельню після ворожих обстрілів кілька днів тому