Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив роботу найпростішого укриття

Сьогодні черговий по місту Костянтин Цепенніков, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів щодо цифрової трансформації перевірив стан найпростішого укриття за адресою вул. Високогірна, 29, СЗШ № 101 та готовності забезпечити захист населення під час повітряних тривог. 

Приміщення оснащене усім необхідним: питною водою, медикаментами, генератором на випадок відключення світла та точками доступу Wi-Fi для забезпечення зв’язку. В укритті є два виходи, що відповідає вимогам. У приміщенні є туалетні кімнати та спеціальні місця для відвідувачів з тваринами.

«Завдяки тому, що у закладі облаштовано укриття, нам вдалося організувати навчальний процес у змішаній формі у дві зміни. Укриття розраховане на 551 місце, з розрахунком 1,5 метри квадратних на 1 особу. Також до укриття можуть спускатися учні спортивних та танцювальних секцій. Під час тривог сховище також відвідують мешканці прилеглих будинків», — зазначила директор Алла Шепель.

«Укриття відповідає усім вимогам та може виконувати функції тимчасового захисту населення під час повітряних тривог», — підсумував Костянтин Цепенніков.

Читайте також: У Дніпрі продовжують діяти зміни у роботі громадського транспорту