Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив роботу комунальних служб під час негоди

У Дніпрі продовжують докладати максимум зусиль, аби під час дощів місто не потерпало від затоплень. За завданням міського голови Бориса Філатова з початку року комунальниками прочищено понад 2300 дощоприймачів та колодязів, та понад 6,5 км колекторів та водовідвідних канав. Відремонтовано 522 дощоприймачі та 771 метр колекторів. Роботи проводяться паралельно по декількох напрямках.

Окрім цього у сильні дощі комунальники активно прочищають дощоприймачі. Фахівці пересуваються вулицями міста та очищають решітки дощоприймачів від нанесеного водою опалого листя та сміття. Декілька бригад працювали уночі та зранку паралельно у усіх районах міста.

Черговий по місту заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Олексій Самілик проінспектував роботи у центральній частині Дніпра. На даній локації проводятся планові роботи з очищення дощоприймальних мереж, виконується очищення оглядових колодязів та виконується промивання основного колектору. Після цього бригада вивезе сміття та вирушить на наступну адресу.

«Ситуація у місті контрольована, лише декілька локація з незначними підтопленням. Загалом все добре, здебільшого завдяки тому, що ми планово очищуємо та ремонтуємо дощоприймачі та дощиприймальні камери, а також прочищаємо колектори зливової каналізації», – зазначив черговий по місту Олексій Самілик.

Читайте також: Комунальники із «Міськзеленбуду» продовжують ліквідацію наслідків негоди