Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив роботу фонтану у Прибережному сквері

Міський голова Борис Філатов доручив проінспектувати стан міських фонтанів, щоб дніпрянам було комфортно. Черговий по місту Юрій Гамазинський, директор КП «Дніпроводоканал» ДМР, перевірив роботу фонтана у Прибережному сквері.

Цей сквер з’явився у Дніпрі у вересні 2019 року, відкрили його на День міста. Центральний фонтан — унікальна родзинка Прибережного скверу. Здалеку він виглядає, як поліровані плити із граніту, обладнані металевими елементами декору. Сьогодні ця локація — одна з улюблених місць відвідувачів парку.

Для наповнення чаші водограю в середньому необхідно близько 700 кубічних метрів води.  В процесі роботи фонтану вона фільтрується двома насосами, встановленими на станції, що знаходиться на території скверу. Також на території парку в заглибленому приміщенні машинної зали знаходяться пʼять технологічних насосів та система фільтрації з двох насосів та двох фільтрувальних ємностей. Подачу води та функціонування обладнання контролює робітник.

Фонтан працює з 8:00 до 20:00 щоденно.

«Особливої уваги ми надаємо санітарному стану та дезінфекції чаші фонтану та води. Цей процес здійснюється підрядною організацією регулярно та за графіком. Після перевірки даної локації у мене зауважень немає. Тож я дуже вдячний своїм співробітникам, які уважно стежать за станом фонтану «Прибрежний» і завжди вчасно повідомляють, якщо у чомусь виникає потреба. 
Також дякую мешканцям міста за дбайливе ставлення до фонтану та прилеглої території», — розповів директор КП «Дніпроводоканал».