Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив ремонтні роботи ліфту на ж/м Тополя-3

Сьогодні черговий по місту, Сергій Файфер, директор департаменту житлового господарства ДМР, перевірив, як ремонтують ліфт на ж/м Тополя-3 у будинку 47, корпус 1, підʼїзд 2. Тут його не ремонтували понад 35 років. Місцева мешканка ділиться, ліфт дійсно постійно зупинявся і доводилось ходити пішки.

«Ліфт інколи був проблемний. Нині ж бачимо, що тут працюють бригади, раді, що нам його ремонтують», – поділилась мешканка цього будинку.

Нині тут за цією адресою вже три тижні працюють бригади: встановлюють найсучасніше обладнання.

«Перед ремонтом ми побачили старе обладнання і воно було на 2 з 5 балів. Звісно, що ми намагались підтримувати його стан, але вже настав час його міняти. Тут ми міняємо сучасну кабіну, лебідку, електроніку та все інше обладнання італійського виробника, який є одним з найкращих на ринку. Роботи завершимо за тиждень», – прокоментував головний інженер ліфтового підприємства Єгор Шевченко.

У цілому, Дніпро продовжує ремонтувати ліфти по всьому місту. Наразі проблем з нерухомими ліфтами у Дніпрі вже немає.

«Ми побороли цю проблему вже давно. Звісно, що є ліфти, які потребують ремонту, але майстри оперативно приїзджають на виклик та усувають проблемо. І звісно ми ставимо такі ліфти у план на ремонт. До кінця весни у Дніпрі відремонтуємо 30 підіймачів», – проговорив Сергій Файфер.

Читайте також: Підтримка дорослих та малих. Чого навчають на курсах «Батьківство в радість» у Дніпрі