Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив Пункт Незламності

У рамках чергування черговий по місту заступник начальника управління транспорту департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Іван Васючков перевірив Пункт Незламності за адресою вул. М. Руденка, 106. Силами КП «Дніпровський електротранспорт» організовано 6 пунктів незламності. Один з них – у гуртожитку на балансі підприємства. Тут дніпряни можуть зарядити свої електропристрої, зігрітися, послухати радіо, випити гарячого чаю. Генератори у постійній готовності та встановленні відповідно до норм.

Освітлення переводиться на резервне живлення у разі відключення основного входу електроживлення будівель. Пункт забезпечений медичною аптечкою. Також є інтернет-роутер, щоб відвідувачі мали постійний зв’язок. Облаштовано дитячий куточок з іграшками, книгами, альбомами для малювання.

Пункти Незламності на базі КП «Дніпровський електротранспорт» розташовані у віддалених районах міста, аби їх мешканці не залишалися без зв’язку та електроенергії у разі блекаутів. Призначено чергових, які відчинять його двері у разі масових або віялових відключень.

Читайте також: За добу Громадська рада обробила 56 звернень дніпрян