Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив проведення ремонтів у будинках ОСББ та ЖБК

Сьогодні Святослав Ткаченко, директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради, перевірив проведення ремонтів у будинках ОСББ та ЖБК. 

В ОСББ «Гулі Корольової 1» за адресою вул. Квітки Цісик, 1 був виконаний поточний ремонт м‘якої покрівлі трьох підʼїздів. Це перша відремонтована покрівля за Програмою співфінансування у 2024 році.

Частину покрівлі було відремонтовано минулого року, решту робіт – виконано вже зараз. Роботи розпочались у березні та тривали декілька тижнів. Наступного року обʼєднання планує подати заявку на поточний ремонт вимощення.

Міська програма співфінансування поширюється на багатоквартирні будинки у місті Дніпро, які експлуатуються більше десяти років, та передбачає співфінансування робіт у будинку.
ОСББ та ЖБК достатньо зібрати 25% від вартості робіт, а 75% допоможе оплатити міська влада.

Зараз по всьому місту проходять поточні ремонти електромереж та покрівлі. В роботі перебуває 93 заявки, виконано вже 11 робіт (9 ремонтів електромереж, 2 ремонти покрівлі).

До 31.03.2024 головам правлінь ОСББ та ЖБК необхідно подати до департаменту з питань самоорганізації населення довідку про поточний стан банківського рахунку, що засвідчить наявність власної частки співфінансування.

Читайте також: У Дніпрі вже цього тижня закінчать опалювальний сезон