Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив поточні ремонти у будинках та ліквідацію наслідків прильотів

Сьогодні Ткаченко Святослав, директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради, перевірив проведення поточних ремонтів вимощень у будинках ОСББ та ЖБК №208, вул. Метробудівська, 5 за Програмою співфінансування.

В ЖБК №208 завершився ремонт вимощення, 25% за який сплатили мешканці, а 75% – місто. Кооператив проводив такий вид ремонту минулого року, водночас тоді власного фінансування на завершення усього вимощення не вистачило.

Ремонт вимощення проводиться або з бетону, або з асфальту. Департамент починає проведення такого виду робіт влітку або восени. За Програмою співфінансування у 2023 році було виконано 10 вимощень.

На 2024 рік об‘єднання і кооперативи Дніпра подали 39 заявок на поточний ремонт вимощення.

У наступному році ЖБК №208 подало заявку на поточний ремонт міжпанельних швів, адже залишилось задоволеним участю у Програмі.

Також Ткаченко Святослав, директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради, перевірив ліквідацію наслідків прильотів у будинках ОСББ та ЖБК.

В ОСББ «ДАНИЛИ НЕЧАЯ, 23» внаслідок ракетного удару по Дніпру 03.10 було вибито 14 вікнон у двох під’їздах. Департаментом з питань самоорганізації населення ДМР повністю за міський кошт було оперативно та якісно відновлено пошкодження. Роботи тривали 2,5 тижня.

Загалом за 2023 рік внаслідок прильотів було вибито металопластикові вікна та двері у 43 багатоквартирних будинках ОСББ та ЖБК. Загальна кількість замінених вікон та дверей – майже 4000 квадратних метрів.

Також внаслідок ворожих прильотів за 2023 рік була пошкоджена покрівля у 8 багатоквартирних будинках – це 5000 квадратних метрів покрівлі, що було замінено.

У випадку пошкоджень будинку внаслідок прильотів голови правління ОСББ та ЖБК можуть звернутися або безпосередньо до департаменту з питань самоорганізації населення, або залишити звернення до Дніпровської міської ради.

Читайте також: Вранці ворог вгатив по Нікополю дроном-камікадзе, є жертви,— ДніпроОВА

  •