Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив, як триває заміна вікон після ракетного удару 25 лютого, а також аварійний ремонт ліфтів у Дніпрі

Сьогодні черговий по місту, Сергій Файфер, директор департаменту житлового господарства ДМР, перевірив, як триває заміна вікон після ракетного удару 25 лютого, а також аварійний ремонт ліфтів у Дніпрі. 

Дніпро продовжує замінювати вікна у будинках, які постраждали від ракетних ударів окупантів. Наразі тривають роботи заміни вікон по вул. Коксовій. Там у ніч з 25 на 26 лютого через падіння уламків ворожого залізяччя було вибито вікна у трьох п’ятиповерхівках. В одному з цих будинків мешкає Зінаїда Руденко. Жінка у той момент була вдома. Від вибуху вона впала та втратила свідомість.

«Я, у момент падіння, почула, як летіло скло. Потім, через деякий час, я оговталася і побачила, що у кімнаті вилетіли вікна. Мене вразила швидкість КП «Жилсервіс- 5 ” ДМР, які вже о 8 ранку привезли скло та встановили його мені. Я дуже вдячна, що місто не кинуло у біду та допомогло нам», – поділилася мешканка постраждалого будинку по вул. Коксова Зінаїда Руденко.

Нині бригади замінюють вікна на сходових клітинах в одному з будинків. У цілому роботи планують завершити за вихідні.

«Ми встановили скло в 70 вікнах у перші дні. У тих вікон, в яких постраждала рама, зняли в перший же день заміри та замовили нові. У цілому тут замінюємо 50 вікон. Повністю заміну вікон у цих трьох будинків плануємо завершити за кілька днів», – розповів директор департаменту житлового господарства ДМР Сергій Файфер, який 8 березня є черговим по місту.

Читайте також: Де у Дніпрі немає води та світла: оперативна інформація станом на 14:00