Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту передав військовим чергову партію тепловізорів від міської ради Дніпра

Сьогодні, 15 липня, за дорученням міського голови Бориса Філатова черговий по місту заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дмитро Редька передав тепловізори військовим.

Сподіваємось, що допомога, яку надає міська рада прискорить Перемогу над ворогом. В цьому році департаментом було закуплено 190 таких приладів, які передавались протягом цього півроку, так, наприклад, минулого місяця було передано близько 70 тепловізорів. Сьогодні передали ще 20″, – сказав Дмитро Редька.

Дніпро є одним з найпотужніших міст, який допомагає армії. З початку повномасштабного вторгнення міська рада передає щотижня допомогу нашим військовим: це й технічні засоби, автівки, одяг, засоби індивідуального захисту

Тепловізори є необхідним знаряддям для своєчасного виявлення противника в темну пору доби та в умовах обмеженої видимості, це може бути дощ, туман. Своєчасне виявлення ворога дозволяє зберегти життя та здоров’я наших військовослужбовців.

Читайте також: На Дніпропетровщині напередодні професійного свята відзначили металургів та колективи промислових гігантів регіону