Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Чергову партію автомобілів для військових передала мерія Дніпра

Шість спеціально обладнаних вантажівок та п’ять джипів. Мерія Дніпра передала чергову партію автомобілів на фронт. Місто стабільно надає допомогу військовим у боротьбі з ворогом. Як виглядають авто та скільки цього разу вдалося відправити – далі у сюжеті.   

“Нам потрібні такі машини для евакуації, для подачі боєкомплекту і для доставки їжі, продуктів та води. У будь-якому випадку незабаром почнеться осінь і повнопривідний транспорт це просто як небо для того, щоб ми могли забезпечити життєдіяльність всього батальйону. Величезне спасибі. У будь-якому випадку це війна. Трасу нам зробили, але ми ж будемо служити не там, де траса, а там де буде бездоріжжя, і ці колеса нам буде як казка”, — Максим Авраменко, молодший сержант, начальник контрольно-пропускного пункту.

Шість вантажівок та п’ять джипів, спеціально обладнані для надскладних умов. Усі машини пройшли повне технічне обслуговування та готові боронити Україну. Це – далеко не перша партія, яку передає мерія.

“Ми проводили випробування цих автівок на полігоні, вони дуже якісно показали свої характеристики прохідності по пересіченій міцності. Вони обладнані дизельним двигуном 3,6 літрів, достатньо економічні порівняно з аналогами вітчизняного виробництва. Також мають повний привід та редуктор, що дозволяє підвищити кліренс автомобіля”, —  Ігор Маковцев, директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради.

За період повномасштабного вторгнення армії агресора в Україну Дніпро передав більше 400 автівок на потреби військовослужбовців. 

Читайте також: Окупанти обстріляли Синельниківський район Дніпропетровщини 4 ракетами: є численні руйнування