Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Чергова по місту відвідала парк Зелений Гай

У рамках чергування чергова по місту заступниця директора Департаменту парків та рекреації Петренчук Анастасія відвідала парк Зелений Гай. 

В парку Зелений Гай в районі альтанок КП « Міська інфраструктура» встановила обладнання для тренування собак. Такі запити та побажання від місцевих мешканців отримували вже давно.

У Зеленому Гаю досить підходяща для цього локація, адже місця вистачає аби собаки побігали, пограли та досить вільно себе почували.

Тут встановлені різної висоти барʼєри, похила стіна, та комплекс, який має назву «окоп». Тренажери витримують інтенсивні навантаження та покриті якісною фарбою, що створює нековзне покриття.

Усе це обладнання спрямоване на формування дисциплинованості, фізичного розвитку, поліпшення координації та спритності у песиків.

Обладнання призначене для використання як досвідченими кінологами, так і  звичайними любителями прогулянок зі своїми пухнастими улюбленцями.

Також, враховуючи побажання власників собак, найближчим часом буде встановлена огорожа навколо місця тренування та вигулу.

Читайте також: Дніпровська спортсменка посіла призові місця на кубку Європи з фехтування