Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Чергова по місту перевірила укриття у школах та садочках Дніпра

1 серпня чергова по місту Сушко Ксенія, заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів, директорка департаменту гуманітарної політики, перевірила як облаштовані найпростіші укриття та як виконується рішення про змішану форму навчання відповідно до Рішення Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України.

У 121 школі Дніпра будуть навчатися учні з 29 та 118 школи. Учні гімназії №3 навчатимуться у своєму закладі, проте під час тривоги теж переходитимуть до цього сховища.

Облаштування найпростіших укриттів здійснюється відповідно до Вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 09.07.2018 № 579.

Основні вимоги:

Також Ксенія Сушко перевірила хід ремонтних робіт у ЗДО №160. Там є 2 укриття, де ремонтні роботи вже завершуються, встановлено автоматичну пожежну сигналізацію, закуплено вогнегасники.

Понад 80 садочків обрано за технічними можливостями для облаштування укриттів. У 33 садочках Дніпра поточні роботи з ремонту на завершальному етапі.

Читайте також: Навчальний рік у школах триватиме на місяць довше