Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Чергова по місту перевірила роботу відділення денного перебування відділу Дніпровського міського територіального центру

Сьогодні чергова по місту, Ірина Максименко, начальниця управління соціального захисту департаменту соціальної політики ДМР, перевірила роботу відділення денного перебування відділу Дніпровського міського територіального центру у Центральному районі, в якому обслуговуються близько 1 тис. осіб.

У Дніпровському міському територіальному центрі надають соціальне обслуговування (соціальні послуги) особам похилого віку та особам з інвалідністю. Підопічні терцентру отримують послуги у відділеннях:

На сьогодні соціальне обслуговування у терцентрі отримують понад 11 тис. осіб поважного віку та з інвалідністю, з них понад 1 тис. з числа ВПО.

Пані Ірина завітала на розважальну програму “Щедра Масляна”, організовану підопічними. Подібні заходи є частиною послуги соціальної адаптації особам поважного віку та з інвалідністю. Цього разу активні відвідувачі терцентру організували свято з нагоди Масниці та початку весни, підготувавши різні творчі номери – пісні, танці та вірші. Всього на святі були присутні понад 50 осіб, серед яких артисти та запрошені гості поважного віку. Наприкінці концерту на учасників чекало частування млинцями – однією з традиційних для свята Масниці страв.

Читайте також: Відновлення освітлення і тротуарної плитки: Громрада працює за заявками дніпрян