Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Чергова по місту перевірила роботу одного з пунктів незламності на базі закладів соціального захисту

Сьогодні начальниця управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики ДМР Ганна Довготько перевірила роботу одного з пунктів незламності на базі закладів соціального захисту – у Центрі соціальної підтримки дітей та сімей “Довіра”.

В усіх пунктах незламності, розташованих на базі закладів та установ, підпорядкованих департаменту соціальної політики, у 2023 році було проведено інвентаризацію наявного матеріально-технічного ресурсу, обладнання та оснащення, здійснено випробування генераторів та підготовлено їх до роботи в умовах осінньо-зимового періоду.
На сьогодні всі пункти забезпечені необхідними матеріально-технічними засобами для їх функціонування – наявні:

У пункті незламності на базі Центру “Довіра” минулоріч встановили пандус, оновили приміщення (переклеїли шпалери, пофарбували та відремонтували вхідні двері).

Пункт складається з двох великих кімнат, обладнаних для зручності відвідувачів: є пледи, куточок для дітей, кушетка для відпочинку, якщо комусь з відвідувачів пункту стане погано (у пункті постійно працює медична сестра, яка зможе надати першу медичну допомогу). У випадку відсутності опалення працюватимуть обігрівачі UFO. Також є термопот на 50 літрів та термоси з гарячою водою, запаси питної та технічної води, що постійно поповнюються. У дворі закладу є подова піч, яка дозволить у разі гострої потреби підігріти їжу або нагріти воду до чаю чи кави для відвідувачів.
Пункт розрахований на 30 осіб.

Довідково:
На базі закладів соціального захисту працюють пункти незламності за такими адресами:
– Відділення щодо надання послуг бездомним особам та особам з низьким рівнем доходів, вул.

Читайте також: 150 нових ліфтів: у Дніпрі у 2024 році продовжать повну заміну підіймачів у будинках мешканців