Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Чергова по місту перевірила Пункт Незламності

Сьогодні чергова по місту, Ірина Максименко, начальниця управління соціального захисту департаменту соціальної політики ДМР, перевірила Пункт Незламності за адресою вул. Янтарна, 45.

Відповідно до протоколу засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, поновлено роботу пунктів незламності з 1 жовтня 2023 року. Відтак, минулоріч у жовтні відкрилися 6 Пунктів Незламності на базі закладів та установ, підпорядкованих департаменту соціальної політики.

В усіх пунктах було проведено інвентаризацію наявного матеріально-технічного ресурсу, обладнання та оснащення, здійснено випробування генераторів та підготовлено їх до роботи в умовах осінньо-зимового періоду. На сьогодні всі пункти забезпечені необхідними матеріально-технічними засобами для їх функціонування, зокрема, наявні:

Один з пунктів незламності розташований на базі Центру соціальної підтримки дітей та сімей “Барвінок” за адресою вул. Янтарна, 45. Цей пункт незламності розрахований на 30 осіб, оснащений генератором, має подовжувачі та зарядні станції, настільні та підвісні лампи, електрочайники та термос, аптечку, запаси води, чай, каву, цукор та інше необхідне для приготування гарячих напоїв.

Довідково:

На базі закладів соціального захисту працюють пункти незламності за такими адресами:

Читайте також: Відключення води та світла у Дніпрі: оперативна інформація станом на 10:00