Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Через знеструмлення у Дніпрі вимкнули котельні: інформація станом на 18:00

Почалися масові відключення живлення ДТЕК і ЦЕК. Графіки планових відключень не співпадають з тими, що на офіційних сторінках цих приватних компаній.

Станом на 18:00 всі котельні та тепло-розподільчі пункти (ТРП) Коменергосервісу в роботі.

Ситуація на інших об’єктах не стабільна.

З 17:30 знеструмлені  ДТЕКом та ЦЕКом наступні будинкові котельні та тепло-розподільні пункти (ТРП):

Теплорозподільчі пункти (ТРП) та котельні буде запущено одразу після подачі електроенергії.

Також була зупинка районної котельні та тепло-розподільного пункту (ТРП) по вул. Янгеля. О 17:10 напруга подана, робота теплових об’єктів відновлена.

Станом на 16:40 всі котельні Жилсервіс Дніпро в роботі.

Через  масові відключення живлення ДТЕК та ЦЕК актуальність інформації може швидко змінюватися.

За завданням міського голови Бориса Філатова безперервна  робота ремонтних бригад  дозволила  швидко впоратися з роботами у сел. Олександрівка по вул. Українська, буд. 107 та вул. Василівська, буд.66. Подачу води жителям сел. Олександрівка  відновлено.

У зв’язку з відключенням електроживлення ДТЕКом зупинено підвищувальну насосну станцію (ПНС) по просп. Миру, 59, припинено водопостачання у семи будинках: просп. Миру, 35,43,49,55,63,61,75.

Водопостачання буде відновлено після подачі електроенергії.

На мережах водовідведення зареєстровано 32 заявки. На всі виділені бригади КП «Дніпроводоканал».  Також у роботу взяті 10 пошкоджень на мережах водозабезпечення.

Міська влада тримає всі Ваші звернення щодо проблем з водопостачанням чи опаленням у Дніпрі на контролі. Всі міські служби працюють над тим, аби якомога швидше відновлювати  подачу води чи опалення у випадку аварійних ситуацій.

Якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

Не забувайте залишати контактні телефони.

Сьогодні 305 день повномасштабного вторгнення росії в Україну. Наш ворог підступний. Будьте пильні. Сьогодні у Дніпрі уже декілька разів лунала сирена. У разі повітряної тривоги прослідуйте в укриття чи дотримуйтеся правила двох стін. У разі потреби звертайтеся до Пунктів незламності. Їх адреси можна знайти на мапі: https://nezlamnist.gov.ua 

Завчасно визначте місце розташування найближчого до вашої оселі.

Читайте також: Борис Філатов закликав допомагати великим собакам, які залишилися без господарів