Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Через відсутність світла зупинено роботу понад 30 котелень у Дніпрі: адреси

За завданням міського голови Бориса Філатова комунальники продовжують ліквідацію аварійної ситуації по вул. Бестужева, 6. У зв’язку з проведенням робіт без води залишилися будинки на вулиці Бестужева та Туркменській.

Протягом дня всі роботи будуть виконані і водопостачання в квартирах буде відновлено.

Також за розпорядженням мера Дніпра проводяться аварійні роботи в селищі Новоолександрівка по вул. Українська, 29. Через це відсутнє водопостачання по вул. Українська та пров. Тихий.

Відновлення водопостачання очікується до кінця дня.

Вранці через порив у будинку була зупинена робота котельні по вул. Єфремова. На ліквідацію аварійної ситуації комунальникам знадобилася година, тож зараз теплопостачання повернулося в квартири дніпрян.

Станом на 14:00 вже відновлено електропостачання ДТЕК та ЦЕК на підвищувальній насосній станції (ПНС) по вул. Рибінська. Завдяки цьому вода повернулася в крани мешканців просп. Гагаріна, буд. 100-124.

Досі відсутнє електропостачання на підвищувальній насосній станції (ПНС) на вул. Миколи Міхновського, 4. Через це припинено водопостачання за такими адресами:

– вул. Миколи Міхновського, буд. 2, 2а;

– просп. Миру, буд. 2, 4.

Вода повернеться в оселі дніпрян після включення енергопостачання.

Через відсутність електропостачання також зупинялася робота котельні по вул. Киргизька. Вона забезпечує опаленням 10 житлових будинків. Зараз її робота відновлена.

Станом на 14:00 через відключення ДТЕК та ЦЕК електроенергії зупинено 30 будинкових котельних, 1 тепло-розподільчий пункт (ТРП) на вул. Фабрично-заводська, 1 ТРП по пров. Крушельницької та 1 ТРП на вул. Березинська.

Перебої з опаленням зафіксовано за наступними адресами:

– вул. Макарова;

– вул. Михайла Грушевського;

– вул. Січових Стрільців;

– вул. Вознесенська;

– вул. Каверіна;

– вул. Робоча;

– вул. Передова;

– вул. Тероборони;

– вул. Степана Бендери;

– вул. Фортечна;

– вул. Пожежна;

– вул. Крамського;

– пл. Вокзальна.

Комунальники зазначають, що перебої з опаленням можуть стосуватись і прилеглих до вищезазначених адрес вулиць. Крім того, через знеструмлення тепло-розподільчих пунктів також можуть бути перебої з холодною водою у висотних будинках.

Також станом на 14:00 через відсутність електропостачання ДТЕК та ЦЕК зупинено роботу 4 котельних Центрального району. Без тепла залишилися 169 будинків по пр. Поля, вул. Полєтаєва та вул. Новосільна.

Якщо у вас проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12

(096) 732-12-12

(073) 732-12-12

Читайте також: Кілька електричок Дніпропетровщини змінили розклад