Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Через публікацію в TikTok загинули 8 людей

Двадцять сім днів Збройні сили України закликають українців не публікувати фото пересування української техніки, наслідки обстрілів окупантів, але до деяких громадян ця інформація тяжко доходить. Так Служба безпеки України опублікувало відео допиту киянина, через дії якого окупанти поцілили в торговельний комплекс.

Служба безпеки України опублікувала кадри затриманого громадянина, який опублікував у TikTok кадри торговельно-розважального центру, а поруч з ним – автомобілі ЗСУ. Невдовзі російські війська завдали ракетного удару по цьому місцю.

У спецслужбі наголосили, що торговельний центр, біля якого перебували українські захисники, зазнав потужного ракетного удару російських окупантів, в результаті якого загинуло вісім осіб та щонайменше одна людина травмована.

Радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович закликав українців не публікувати фото і відео ворожих ударів. Не знімати пересування техніки Збройних сил України. Ваші дії можуть допомагати ворогу та шкодити власній армії. А ми ж закликаємо тричі подумати перед тим, як виставити будь-яку інформацію в соціальних мережах.