Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Часткова сплата за опалення та реструктуризація боргу: дніпряни можуть скористатися послугами абонентського відділу КП «Теплоенерго»

Створення комфортних умов для споживачів — невіддільна частина роботи комунального підприємства. За завданням міського голови Бориса Філатова чергова по місту Анастасія Сухіна, помічниця директора КП «Теплоенерго», проінспектувала роботу та готовність до осінньо-зимового періоду абонентського відділу КП «Теплоенерго».

В центрі обслуговування абонентів на вул. Королеви Єлизавети II, 15А надають роз’яснення споживачам щодо нарахувань, заборгованості та сплати за тепло. За дорученням міського голови Бориса Філатова для дніпрян, які не в змозі сплатити за послугу в повному обсязі, діє програма часткової сплати (у разі відсутності заборгованості), але протягом всього року (і в опалювальний, і в міжопалювальний період). А для боржників є можливість укладати договори реструктуризації та сплачувати борг рівними частинами.

«Якщо вже є накопичена заборгованість, рекомендуємо нашим споживачам звертатись до цього відділу. Фахівці запропонують укласти договір реструктуризації заборгованості. Для цього з собою необхідно мати копію паспорта, ІПН, довідку про склад сім’ї та довідку про доходи», — розповіла чергова по місту Анастасія Сухіна. 

Чергова по місту Анастасія Сухіна, помічниця директора КП «Теплоенерго»

«В міжопалювальний період звертається набагато менше споживачів, а от в опалювальний і по його завершенню – тут дуже жваво. Але й сьогодні є містяни, які звертаються за консультацією: звірка по субсидії, оплати, отримання технічних умов для власників квартир малоповерхових будинків, що відключаються від ЦО. Звернення надходять і на електронну адресу, але необхідно прикріпляти в додатки всі необхідні документи, а це можуть не всі», — розповіла фахівчиня Наталія, яка працює з абонентами понад 8 років.

Фахівчиня Наталія

Денис вступив у спадщину і йому необхідно переоформити особовий рахунок. З цим він і прийшов до цього відділу:

«Все швидко, приємні та чемні дівчата. Звернувся вперше, але залишився задоволений».

Дніпрянин Денис

В КП «Теплоенерго» намагаються йти на зустріч та створювати комфортні умови для споживачів.

Також центр обслуговування абонентів готовий і до можливих відключень електроенергії. Його облаштовано генератором.

В центрі нагадують, платіжна дисципліна споживачів є одним із важливих елементів забезпечення сталої роботи підприємства у мирний час, та вкрай важлива у воєнний. Станом на сьогодні заборгованість містян складає 1 млрд 277 млн грн.

Читайте також: Дніпро готовий до роботи в осінньо-зимовий період на 90%