Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Нашестя гризунів: щури оселилися в будинку на набережній у Дніпрі

Атака щурів. Через водопілля та збільшення рівня води у річці Дніпро, на прибережних територіях почали емігрувати гризуни. Так, наприклад, мешканці Січеславської Набережної помітили пацюків у своєму будинку. Аби приборкати небажаних гостей, люди звернулись по допомогу до комунальних служб. 

У білому обмундируванні та з отрутою в руках. В одному з будинків по Січеславській Набережній проходить операція з ліквідації щурів. Жителі звернулись по допомогу, бо не можуть терпіти неприємних сусідів.

«Не боїмося, але гидко, вони піщать там».

Діана Володимирівна вже більше 30 років живе у цьому будинку. Каже, таке лихо вперше за її життя.

Діана Ямчицька, мешканка Січеславської Набережної,12а: «Помаленьку приходили, а зараз прийшли цілою зграєю. Ми так вирішили, що вони з ящиків сміттєвих прийшли сюди, до наших, і розплодилися. У сусіда на поверсі бігали щури».

Фахівці заспокоюють та запевняють: більше пацюки мешканців не потурбують.

Олена Буляєва, майстиня КП «Жилсервіс-5» центрального району Дніпра ДМР: «Це сезонне явище. Відбувається через підтоплення прибережних територій, і гризуни мігрують у місця, де їм більш зручно перебувати. В даному випадку це контейнери. Біля тп є де сховатись, є що з’їсти. Було вжито запобіжні заходи, тобто для передбачування перебування щурів у підвалі».

«Щуряча смерть» — отрута з такою назвою тепер чекає на гризунів у підвалах цього будинку.

Читайте також: Сучасне управління школами: у Дніпрі для директорів провели чергову зустріч