Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Борис Філатов у річницю визволення Дніпра від нацистської окупації передав військовим засоби зв’язку

25 жовтня Дніпро відзначає річницю звільнення від нацистської окупації. У цей день міський голова Борис Філатов крім традиційного вшанування пам’яті біля монументу на Набережній також передав військовим засоби зв’язку від імені дніпрян. Про це йдеться на його фейсбук-сторінці.

«25 жовтня починається дев’ятий місяць повномасштабного вторгнення росії в Україну. Найбільшої і найкривавішої війни в Європі — з часів Другої світової. 

Раніше цього дня разом з усіма земляками ми щороку вшановували річницю визволення Дніпра від нацистських окупантів. Нині у місті залишилося трохи більше ніж сотня учасників боїв тих часів. Усі вони отримають від мерії виплати. Як це було завжди.

Але сьогодні ми не лише віддаємо данину пам’яті тим, хто бив ворога 79 років тому. Ми продовжуємо робити все, аби наші сучасні герої, які зараз стоять проти рашистів і захищають міста від їхньої ганебної армії, мали достатньо техніки та оснащення. Щоб вони якнайшвидше гнали окупантів геть з української землі. 

Тож зранку — від імені всіх дніпрян — передав частинам повітряного командування «Схід» протиударні бокси зв’язку та устаткування до них. Усе придбали коштом міста. Таке обладнання допомагатиме раніше і точніше визначати можливі напрямки ударів ракет і ворожих безпілотників», — написав він.

Читайте також: У боротьбі за незалежність України загинув молодий боєць з Криворіжжя