Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Борис Філатов став єдиним представником України на Міжнародній конференції мерів в Ізраїлі

Світовий форум очільників міст із 21 країни світу триватиме з 11 по 16 лютого.
Темою цьогорічної конференції є революційні технології для міст. Запрошення на участь у заході Борис Філатов отримав від посольства Ізраїлю в Україні.

У перший день конференції мер Дніпра зустрівся з очільником Єрусалима Ніром Баркатом і депутатами місцевого муніципалітету, а також поспілкувався з мером Американського Єврейського конгресу Джеком Розеном.
Під час з’їзду делегати відвідають компанію Mobileye. Це одна з провідних світових технологічних корпорацій у сфері безпілотних технологій та розробки камер переднього та заднього виду для транспортних засобів.
Також заплановано зустріч із директором з маркетингу компанії OrCam Technologies. Її місія – використання можливостей штучного зору для покращення життя сліпих і тих, хто має відповідні вади.
Делегати також ознайомляться з роботою офісів компаній з кіберзахисту та вирішення соціальних проблем у містах.

Крім того, учасники конференції побачать виставку Muni Expo Exhibition, де буде представлено 140 стартапів, які працюють у різних сферах: від енергетики до безпеки.
Загалом заплановано чимало зустрічей і обговорень щодо обміну досвідом. Спільна робота допоможе мерам із різних куточків світу підготувати інноваційні рішення та запровадити їх у власних містах.
На час відрядження мера Бориса Філатова обов’язки міського голови виконуватиме його заступник Світлана Єпіфанцева.

Детальніше – у сюжеті «ПроДніпро. Сьогодні».